Boka din campingplats genom att fylla i formuläret nedan eller maila till:
campkarlsro@gmail.com

Inför bokningen behöver vi den bokandes; Namn, Adress, mobil nr, mailadress, datum för in och utcheckning, antal personer i ekipaget samt vilken typ av ekipage Husvagn, Husbil, Tält osv.

Det kan ta någon dag innan ni får återkoppling pga arbete.

Dina personuppgifter sparas endast under perioden före, under och strax efter Ljungarocken 2022.    


  • Obligatoriskt att välja ekipage-typ

  • Skriv in övrig information eller frågor här.

Ljungarocken 2022
CampKarlsro

Campingen är fullbokad.

DAGS FÖR LJUNGAROCKEN
-  en galet rolig helg i Ljungaverk med musik och fest i fokus!

För fjärde gången är det nu dags för Ljungarocken i Ljungaverk! Det är Takida och Höga Kusten Nöje som arrangerar denna folkfest 15-16 juli 2022. Takidas dröm att arrangera en sommarfestival på hemmaplan förverkligades första gången 2011, 2013 och 2015 var det dags igen och då gästade bland annat band som D-A-D, Marky Ramone och Stiftelsen.
Här har vi samlat lite bra att ha fakta om festivalen som äger rum mitt i Sverige i den lilla byn Ljungaverk, byn som Takida och Stiftelsen kallar hemma!


Karlsro flyers camping 
ca 800 meter från festivalområdet finns denna bekvama camping med tält-, husvagns- och husbilsplatser. OBS! Inga elplatser finns på denna camping. Campingen kommer att ha frukost korv mm och hamburgare kväll/natt. Det finns duschar och toaletter. Campingadress: Fridhemsgatan 19, 62°29’41,8″N 16°02’11,0″E (62.494956, 16.036390) Har du frågor kan du mejla till campkarlsro@gmail.com

Campingen kommer att vara öppen Onsdag - Söndag.
Kostnader för att campa:
Husvagn / husbil / militärtält kostar 300:- / dygnet.
Tält 150:- / dygnet.
All betalning hos oss sker via swisch eller kontanter! Bankomat finns i Fränsta

Att resa till Ljungaverk

Att resa med kollektivtrafiken till Ljungaverk går lätt, snabbt och smidigt! Från Stockholm tar det knappt 5 timmar med tåg till stationen i Ljungaverk och du behöver bara byta en gång- i Sundsvall. Hela resan bokar du enkelt på SJs hemsida. Kommer du med bil så ligger Ljungaverk nära E14 (vägen som går mellan Sundsvall och Trondheim) ca 45 mil från Stockholm. Från Sundsvall är det 7 mil och från Östersund är det 12 mil.