TEMAKVÄLLAR

Alla som vill är välkomna - medlem som icke-medlem! Nedan hittar du datum och tema, för mer info se evenemang på vår Facebook-sida eller ta kontakt med oss via e-post.

3 april 18.30 Smyckestillverkning
16 april 18.30 Dekoration av cupcakes och PartyLite-visning
4 maj 18.30 Bubbelprovning med tilltugg
15 maj 18.30 Yoga med Sandra Lundin

BRASCRUISING
30 APRIL

Vi samlas kl.18.00 vid klubbstugan. Sen åker vi tillsammans kl.19.00; Ljungaverk- Fränsta - Torpshammar- Majbrasa vid Treklövern. Vill man åka direkt till klubbstugan så gör man det. 
Stugan är öppen fram till 22.00, då flyttar vi oss till Forum för att fortsätta partyt. I år arrangerar Folkets Hus kvällen.


BURNING BALL CHAMPIONSHIP
19 MAJ

Som vanligt så planerar vi att delta i den årliga klubbkampen i brännboll som i år går av stapeln hos GAMA i Gnarp. Mer info kommer, men planera in detta datum.


NATIONALDAGSFIRANDE
6 JUNI

Eftersom det blev ett så lyckat arrangemang ifjol så har vi blivit ombedda att arrangera kommunens nationaldagsfirande även detta år. Mer info om detta kommer, håll även utkik efter annonsering.


VETERANMOPPERALLY
9 JUNI

Lördag 9 juni är det åter dags för Karlsro Flyers Speed Weekend - så damma av din veteranmoped och kom till Ljungaverk! Här erbjuds bl.a. tävling i teknikbana, tidbana i terräng och utställning. Servering med kaffe, läsk, smörgåsar, kokt korv och nygrillade hamburgare. Ingen deltagaravgift. Varmt välkomna! Mer info om tid kommer.


HISTORY RUN ON WHEELS
13 JUNI

I år kommer det populära evenemanget "History run on wheels" (som ifjol utgick ifrån Borgsjö hembygdsgård) att utgå ifrån Karlsro Flyers klubbstuga. Det kommer att bli en frågeslinga med startkort och fika. Håll utkik för mer info om tid m.m.

END OF SUMMER MEET 2018
24-25 augusti


Välkommen till vårt End Of Summer Meet 2018 den 24-25 augusti i Ljungaverk. I år är det 10-års jubileum och det planerar vi att fira stort! Bilträffen är som vanligt på lördagen med "förvärmningen" på fredagkväll. Campingmöjligheter finns givetvis redan från fredag. Mer info om träffen kommer fortlöpande på hemsidan och besök gärna vår Facebook-sida också.